Blog

Idén házat adunk ajándékba

2018-12-07

Nem mindenkinek adatik meg, hogy olyan családban nőjön föl, ahol összetartó, szerető figyelem van.

Mi azt gondoljuk itt az euCSOPORT-nál, hogy a család bármilyen összetételben is, nagyon-nagyon fontos, mert az összetartozásnak és a szeretetnek az egyik szimbóluma.

Ezért úgy döntöttünk, hogy idén karácsonykor ajándékok helyett 1.5 millió forint értékben egy házat fogadunk örökbe az SOS Gyermekfalvak támogatása céljából, ahol egy család nevelőszülővel és rászoruló gyerekekkel együtt élhet szeretetben és biztonságban.

A támogatás Partnereink nélkül nem jöhetett volna létre, ezért szeretnénk megköszönni minden Partnerünknek, akik idén a mi szolgáltatásainkat vették igénybe.

Fogadják hát szeretettel az alábbi kis videót, amelyben néhány munkatársunk elmondja, hogy számára mit jelent a család, az otthon. Boldog Ünnepeket!

 

Néhány szóban az SOS gyermekfalvakról és házakról

Egy házban több nevelőszülő dolgozik, akik egyenként 4-6 gyermek egészséges fejlődéséért és neveléséért felelnek az év minden napján. Az SOS falvak a gyermekek egészséges fejlődése érdekében őket értő és segítő családokat formál. Segítik a gyermekeket és fiatalokat eredményes életkezdésükben és jövőjük kialakításában.

Az euCSOPORT idén karácsonykor egy ilyen házat fogad örökbe.

Bántalmazás, elhanyagolás, szegénység, a szülők szenvedélybetegsége vagy halála. Mind egy szomorú esemény azon gyermekek életében, akik végül biztonságos és szerető otthonra találnak az SOS gyermekfalu 400 fős családjában.

Néhány videó:
https://www.youtube.com/watch?v=YyEe4VTxwkU
https://www.youtube.com/watch?v=Ze4opu6UWqI
https://www.youtube.com/watch?v=m49iFGCqHvw&t=6s

c