Kreatív anyagok

Banner és kreatív anyagok készítése nyomtatásra és webre

Egy hirdetés, legyen az webes, vagy nyomtatott akkor hatékony, ha eljut a célcsoporthoz és érdeklődésre, vásárlásra ösztönöz.

Egyre nagyobb kihívást jelent olyan hirdetés elkészítése, amely a médiából ránk zúduló reklámtömegben is kifejti a hatását. Megrendelőink számára nem utolsó sorban mindezt költséghatékony kampány kereteiben!

Cégünk nagy tapasztalatokkal rendelkezik olyan kampányok kivitelezésében, ahol a költséghatékonyság és eredményesség kiemelkedő!

A webre készült bannereknél kiemelkedően fontos, hogy a hirdetés megjelenése arra ösztönözze a látogatót, hogy megnézze a hirdetés mögött bújó tartalmat is.

Cégünk segítséget nyújt a látogatót fogadó oldal – Landing page – elkészítésében, átalakításában is.

Hirdetések készítése nyomtatásra

Nagy tapasztalattal állunk Megrendelőink segítségére nyomdai kreatív anyagok előkészítésével kapcsolatban. Az anyagokat az aktuális igényeknek megfelelően készítjük, és a nyomdának megfelelő formátumban adjuk át.

Nyomdai előkészítés, tervezés

Minden minőségi nyomdai munka alapja a profi tervezés és nyomdai előkészítés.

1998-óta végezünk nyomdai előkészítő és tervező tevékenységet. Ügyfeleink jellemzően időt is spórolnak velünk a kiváló minőségű munka mellett!

Készítünk:

  • Arculati elemeket, céglogót
  • Prospektust, katalógust
  • Cégbemutató anyagot
  • Dossziét, névjegykártyát, levélpapírt
  • Újságot, színes magazint
  • Plakátot

Lehet ez ennyire szép is?

Munkánk során sok év alatt rengeteg nyomdával kerültünk kapcsolatba. Volt ahol a kivételesen profi nyomdagéphez sokat látott, igazi szakember társult. Az Ő munkáik minősége, korrekt hozzáállása segít bennünket Partnereink kiszolgálásában, hogy az elvárt minőséget mi magunk gerjesszük!

Vegye saját kezébe vállalkozásának sikerét!

Ajánlatkérés
c