Webhosting

Domain regisztráció és webtárhely

Hosting szolgáltatásunk kialakításánál azt a saját igényünket valósítottuk meg, amit mi is szerettünk volna kapni. Megszokott alkalmazásaink óriási sebességgel, kiesések nélkül üzemelhessenek. Előnyünk más cégekkel szemben, hogy egészen egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni, a gép teljesítményéből fakadóan extrém rövid válaszidő érhető el, ami SEO tevékenységhez versenyelőnyt biztosít.

Sokkal gyorsabb, mint egy hagyományos szerver!

A szerverterem, ahol maga a “vas” található, NATO beszállításra alkalmas minősítésű. Élőerős őrség és biztonságos beléptető rendszer gondoskodik adatai biztonságáról a nap 24 órájában.

A domain név az a cím, amit a böngészőbe begépelve a tulajdonosa által beállított weboldalra jutunk. Formája www.valami.hu, www.valami.com, stb.

Amennyiben nem rendelkezik még weboldallal, a kiválasztás és a regisztráció lesz az első feladat. Találjon ki egyet és nézze meg az alábbi hivatkozásokon, hogy más nem regisztrálta-e már?

Hazai .hu domainek: www.domain.hu/domain/szabad-e
Nemzetközi domainek esetében pl: Godaddy.com

Ha a név szabad, akkor cégünk partnerein keresztül nyújt domain regisztrációs szolgáltatást.

Amint a domain név rendelkezésünkre áll, szükségünk lesz egy internetes tárhelyre, ahol a weboldalt elhelyezhetjük!

Csomagjaink: EU 100 EU 500 EU 1000 EU 5000
Tárterület 100 MB 500 MB 1000 MB 5000 MB
E-mail cím 5 db 10 db 20 db 40 db
MySQL adatbázis 1 db 1 db 2 db 4 db
MySQL méret 30 MB 30 MB 500 MB 1000 MB
Éves ár 12.900 Ft 14.900 Ft 19.900 Ft 29.900 Ft
Kiegészítő szolgáltatások Éves díj
Extra e-mail cím /db 1.000 Ft
Teljeskörű DNS fenntartás 2.500 Ft
Domain átirányítás 2.500 Ft
+500 MB webtárhely 2.500 Ft

Minden csomagra érvényes általános információk

 • SSD tárhely
 • Rendelkezésre állás: 99.98%
 • Folyamatos biztonsági mentés (RAID és napi mentés külső helyen)
 • ISPConfig tárhely admin felület
 • PHPMyAdmin felület
 • E-mail címek online adminisztrációja
 • PHP és MySQL (MySQLi, vagy MariaDB) használat
 • CRON
 • POP3, IMAP, SMTP minden e-mail címhez
 • Webmail felület
 • Egy csomaghoz korlátlan számú domain rendelhető

A feltüntetett árak nem tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót! (ÁFA 27%)

E-mail szolgáltatásunk

Az e-mail küldést/fogadást a MailBomber szolgáltatásunk biztosítja. Ügyfeleink számára szolgáltató-független kimenő SMTP-t is adunk, így hordozható számítógépekkel is bárhonnan elküldhető az e-mail. Jelenleg szerverünkön keresztül átlagosan napi 100.000 e-mail-t küldenek ki Megrendelőink.

A szerverteremről

A legmodernebb eszközökkel felszerelt létesítménnyel magas színvonalú és minden igényt kielégítő adathálózati szolgáltatást kínálunk.

A budapesti, XIII. kerületben létesített szerverteremben a legmodernebb berendezések találhatók, hálózati infrastruktúrája pedig az első számú hálózati eszközgyártó, a Cisco termékeiből épül fel. A szerverek hűtését 800 kW-os, termenkénti n+1 redundanciával kiépített klímarendszer szolgálja. A BIX és a szerverterem közötti optikai kábelen folyamatos, 30 Gb/mp az internetkapcsolat. A folyamatos áramellátásra kétszintű, szünetmentes megoldást alakítottunk ki: első szintjét a gyors reagálású “online” UPS rendszer alkotja, mely gondoskodik arról, hogy kiszűrje a hálózatos áramban jelenlévő zavarokat, kisebb ingadozásokat, biztosítva a megfelelő minőségű áramot, valamint teljes áramszünet esetén ellátja a szerverhotelt árammal a második szintű védelem beindulásáig. A második “védvonalat” a 2 MVA kapacitású dízelaggregátorokra épülő áramforrás adja, mely gyakorlatilag bármekkora áramkimaradást képes áthidalni.

Az ügyfelek adatainak védelméről 24 órás operátori szolgálat és elsőkategóriás szolgáltatások gondoskodnak. NATO beszállítói minősítésünk alapfeltétele a 24 órás “élőerős őrzés”. Többek között éjjellátó mozgásérzékelő kamerák, mágneskártyás beléptetés, törés- és tűzálló ajtók szavatolják a nálunk elhelyezett eszközök biztonságát.

Vegye saját kezébe vállalkozásának sikerét!

Ajánlatkérés
c