Weboldalkészítés

Responsive weboldal készítés

A responsive weboldal készítés lényege, hogy a felhasználó által használt kijelző méretéhez igazodik az oldalunk. A technológia használatával bármely kijelző esetén (mobil, tablet, vagy desktop) személyre szabott megjelenést tudunk biztosítani. 

Mobile first

Ha körülnéz, jóformán minden felé telefonjukat nyomogató emberekbe ütközik. Az emberek online élik mindennapjaik egy jelentős részét, így a mobil lett az első kapcsolódási pont, ahol cégünkkel találkozhatnak a látogatók, ezért az újabb általunk készített weboldalaknál “a mobil az első” elvet követjük. A weboldal látványtervezése során külön mobilos, tablet és desktop látványtervet is készítünk.

A responsive weboldalkészítés során egy jól dokumentált keretrendszert használunk, amely 12 hasábos, Mobile First, folyékony responsive rácsrendszer.  A rácsrendszer kis kijelzővel rendelkező készülékektől építkezik felfelé!

A responsive weboldal készítés során használt keretrendszer legnagyobb előnye, hogy csapatmunka során olyan fejlesztőink is tökéletesen és gyorsan átlátják az adott kódot, akik addig még nem dolgoztak vele.

A megfelelő szabálykörnyezet következetes projekt kezelést tesz lehetővé, de ez nem jelenti azt, hogy rugalmatlanná válna a fejlesztés.
A keretrendszer biztosítja, hogy a weboldal készítés során tökéletesen igazodó honlapot hozzunk létre, bármilyen kijelzőt is használjon a látogató. Mobilon számos weboldal részlet nem szükséges, vagy nem elsődleges az asztali gép kijelzőjéhez viszonyítva. Tetszőlegesen rejthetünk el, vagy jeleníthetünk meg blokkokat előre, vagy hátrébb sorolva.

Keresőoptimalizálás során a Google súlyozottabban veszi figyelembe, hogy egy oldal mobilbarát-e, így a responsive weboldal megoldások alapnak tekinthetőek.

Az általunk készített weboldallal a vevői több bizalmat adnak, és több pénzt fognak Önnél elkölteni!

Weboldal készítésében segíteni tudunk alábbi szolgáltatásainkkal

  • Bármilyen fajta weboldal készítése tartalomkezelővel, vagy anélkül
  • Egyedi weboldal sablon készítése WordPress keretrendszerhez
  • Webáruház készítés
  • Tartalomkezelő rendszer kialakítása (Saját fejlesztésú CMS-ünk, vagy WordPress)
  • Egyedi fejlesztés (meglévő rendszerekhez is)
  • Egyéb megoldások

Így dolgozunk

Megbeszélés

A munka egy (néha több) személyes megbeszéléssel kezdődik. Meghallgatjuk kívánságait és tanácsainkkal segítjük az Ön számára ismeretlen területen. Fontosnak tartjuk, hogy a főbb technikai folyamatokról tájékoztassuk. Ezek ismeretében rálátással rendelkezzen a készülő projektre, így Ön a legmegfelelőbb döntést tudja hozni.

Ergonómiai tervezés

A találkozó(k) során megbeszélt munkáról a honlap célcsoportjának figyelembevételével ergonómiai terv (drótváz) készül a felhasználói felületről, menüpontok elhelyezkedéséről, a honlap egyéb elemeiről és kezdetét veheti az alkotói munka.

Weboldal látványtervezés

Elkészülnek a weboldal látványtervek, és a honlap minden részlete körvonalazódik. Itt Ön kiválaszthatja, módosíthatja a megtetszett megoldásokat. A látványtervekben a honlap pontos mását kapja, így elkerülhető, hogy olyan kreatív anyag készüljön, ami nem nyeri el tetszését.

Fejlesztői munka

Az egyeztetett végleges látványtervből elkészül a honlap. A formálódó site-ot nyomon követheti egy ideiglenes tárhelyen, amit csak Ön ismer. Figyelemmel kísérheti, hogy éppen hol tart a fejlesztés. Minden munkát a “gyermekünknek” tekintünk, így különös gondossággal “neveljük”, hogy igazán nagy és erős legyen, hogy győzzön a versenyben!

Tesztüzem

Az elkészült munka többszörös minőség ellenőrzésen és folyamatos tesztelésen megy keresztül, amibe Ön is bekapcsolódhat! Itt még előfordulhatnak hibák, ezért folyamatos ellenőrzéssel, javítással hibamentesen adjuk át a honlapot.

Átadás

A hibamentes és Ön által jóváhagyott munkát feltöltjük végleges tárhelyére és kezdetét veszi egy másfajta munka.

Karbantartás – Online marketing

Elemzés – Optimalizálás – Elemzés – Optimalizálás – Elemzés…

A honlapot nem elég elkészíteni és feltölteni a tárhelyre. Rendszeresen frissíteni kell, új információkkal ellátni. Folyamatos elemzéssel optimalizálással biztosítani kell a megfelelő helyet a keresőkben.

Vegye saját kezébe vállalkozásának sikerét!

Ajánlatkérés
c